Cocktails zijn erg lekker, alleen zijn er zoveel soorten cocktails waardoor je soms niet meer weet welke dranken er in welke mix moeten. In De Cocktail Bijbel vind je alles wat je moet weten over het maken van een cocktail.

De Cocktail Bijbel, geschreven door Stuart Walton, laat je zien dat je geen professional hoeft te zijn om een cocktail te maken, want in dit boek leer je de basis die je nodig hebt bij het maken van een cocktail. Zo vind je er meer dan 600 recepten voor een lekker drankje en er staan zelfs alcoholvrije recepten in.

Als je door hebt hoe je jouw favoriete cocktail moet maken, kun je met dit boek zelfs een feestje organiseren. In De Cocktail Bijbel staat hoe je het beste een cocktailparty kunt houden, maar vind je er in ook uitleg over de bartechnieken. Ik wens jullie veel succes bij het organiseren van een cocktailparty!