Sterretje stopt met Oh Oh Cherso! Tenminste dat is het geval als RTL besluit om nog een 4de seizoen van de serie te maken.

Sterretje wil stoppen met Oh Oh Cherso omdat de dj zich voortaan volledig wil richten op muziek. “Ik ben heel blij voor de kansen die deze serie mij heeft geboden. Maar nu ben ik er stilletjes aan wel klaar mee. Ik wil geen rol meer spelen en dronken over het scherm rollebollend het zwembad induiken, maar mezelf zijn. En doen wat ik graag doe, namelijk het draaien van muziek,” liet hij weten aan De Telegraaf.

Nieuw programma?

Verder zegt de reality ster, dat het erg goed gaat met zijn muziekcarrière. “Ik ben het afgelopen jaar al bijna 200 keer geboekt om te draaien en mensen zijn steeds enthousiaster. Ik wil echt door in dat vak en daar past zo’n serie als Cherso dan niet echt meer naast. Daarnaast is mijn management ook met verschillende omroepen in gesprek om te kijken of ik iets op televisie kan gaan doen. Ik kan nog niet zeggen bij wie en om wat voor soort programma het gaat, maar het ziet er goed uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik Nederland nog veel kan laten zien.”

Tot slot wil Tony Wyczynksi, zoals Sterretje eigenlijk heet, dat mensen hem echt leren kennen. “Ik kan het bijna niet geloven dat men mij alleen maar ziet als iemand uit een of andere achterstandsbuurt, die zich bezighoudt met duistere zaakjes. Dat gebrek aan respect en interesse in wie ik echt ben, begint mij te irriteren.”

Foto via DJ Tony Star