Vanavond gaat er een nieuw seizoen van Grenzeloos Verliefd van start. Dat houdt in dat we de komende weken kunnen genieten van vrouwen die Nederland verlaten om bij hun grote liefde in een ander land te gaan wonen.

In de eerste aflevering van Grenzeloos Verliefd vertrekt de hoogzwangere Arja naar Nieuw-Zeeland om samen met haar 16 jaar oudere vriend Rob een nieuw leven op te bouwen. Het is echter nog de vraag of dat de 27-jarige Groningse het land binnenkomt. Anja reist namelijk op een toeristenvisum, waardoor de autoriteiten haar kunnen terugsturen, omdat ze geen gebruik mag maken van de medische faciliteiten in Nieuw-Zeeland. Kortom, is het Anja gegund om te bevallen in het bijzijn van haar Rob?

Hoe het afloopt met Anja en Rob kun je vanavond, zondag 21 augustus, om 19.55 uur zien op NET 5 in een nieuwe aflevering van Grenzeloos Verliefd.