Tijdens de zomervakantie borrelt de vraag: ‘Wat zal ik vandaag nou weer eens gaan doen?’ vaak op. Vandaar dat ik speciaal voor deze meiden een overzichtje heb gemaakt met activiteiten op het water.

Ben jij niet van suiker of bang dat je smelt van een beetje water en ben je een beetje sportief? Lees dan snel verder om te kijken wat je tijdens deze natte zomer allemaal voor leuke en actieve activiteiten kunt doen op het water.

Waterfietsen

Of je nou liever met je vriendinnen door de grachten van Amsterdam waterfietst of op een groot meer, het kan allemaal met je waterfiets. Zo kun je bruin worden, maar ook nog cultuur snuiven. Er zijn een heleboel plekken waar je zo’n waterfiets kunt huren.

Kanoën/Raften

Als je waterfietsen niet spannend genoeg vindt, is kanoën of raften misschien meer iets voor jou. Je kunt het helemaal naar je eigen wensen aanpassen, want je kunt zelf bepalen of je op wild water gaat kanoen of het toch liever iets rustiger aan doet.

Bodyboarden/Flowboarden

Als je echt een stoere meid bent, is bodyboarden of flowboarden misschien iets voor jou. Bij het eerste moet je plat op je buik liggen en word je naar boven gespoten op een kunstmatige golf en bij het laatste moet je blijven staan. Beiden activiteiten zijn te doen bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer.