In Nederland is het feit dat het zomer is helaas geen garantie voor lekker weer, daarom is het handig als je ook een aantal actieve uitjes weet die je binnen kunt uitvoeren. Zodoende heb ik drie actieve uitjes voor binnen opgezocht.

Spreek op een dag waarop de zon ons in de steek laat af met al je vriendinnen om één van de onderstaande leuke en active uitjes voor binnen te doen. Want hoe meer mensen hoe meer vreugd natuurlijk. Sommige van deze activiteiten worden zelfs goedkoper als de groep groter is, dus dat is nog fijner!

Glowgolf

Midgetgolfen klinkt misschien suf, maar dat is het zeker niet en helemaal niet wanneer je het ook nog eens in het donker doet. Probeer dus weer eens iets anders en neem al je vriendinnen mee naar een glowgolfbaan die je bijvoorbeeld in Scheveningen, Middelburg en Houten terug vindt.

Lasergamen en Paintballen

Voor de stoere meiden onder ons is lasergamen natuurlijk helemaal top. Lekker schieten op je vriendinnen zonder dat je ze echt pijn doet, hoe fijn is dat? Paintballen schijnt wel aardig wat pijn te doen omdat de verfbolletjes best hard aan kunnen komen. Niet doen dus als je nogal kleinzerig bent!

Karten

Hou je van crossen maar durf of mag je de weg nog niet op? Ga dan een keertje karten! Je mag zo hard rijden als je zelf wilt en durft en je kunt het gezellig met je vrienden en vriendinnen doen. Daarnaast kun je bij veel centra karten en lasergamen bij elkaar. Dat is dus twee vliegen in één klap.

Discobowlen

Bowlen heeft iedereen natuurlijk wel eens gedaan, maar discobowlen misschien nog niet. Er zijn bowlingcentra waar je altijd kunt discobowlen, maar er zijn ook centra waar je het af en toe kunt doen.