Droog en beschadigd haar is erg vervelend. Daarom komt Dove nu speciaal voor droog haar met de Dove Nourishing Oil Care met voedende oliën.

Olie is 1 van de oudste beautygeheimen. Toch wordt er nog altijd gedacht dat producten met olie ervoor zorgen dat het haar vet en zwaar wordt. Maar de Dove Nourishing Oil Care haarverzorginglijn bevat gewichtloze voedende oliën. Deze oliën zijn juist licht en worden snel door het haar opgenomen, waardoor het niet vet en zwaar wordt maar glanzend en luchtig.

De producten

De Dove Nourishing Oil Care bevat een formule die bestaat uit natuurlijke amandelen, kokosolie en minerale olie, die voor een diepe voeding zorgen. Deze nieuwe lijn bestaan uit 4 producten. Zo maken de shampoo en de conditoner pluizig en droog haar weer zacht en soepel. In de intensieve conditioner, die bedoeld is voor zeer beschadigd haar, zitten voedende oliën als een gouden lint verwerkt. Hierdoor heeft het 3 keer zoveel voedingskracht als andere Dove conditioners. Als laatste is er een voedend masker dat het haar glanzend en zachter maakt.

Deze nieuwe Dove haarverzorginglijn is verzachtend, herstellend en voedend. Kortom, met Dove Nourishing Oil Care heb je nooit meer last van een bad hair day!

dove
dove

Advertorial