GTST eindigende afgelopen seizoen met een spannende cliffhanger. Waardoor het gerucht gaat dat Nina of Lucas GTST gaat verlaten.

Afgelopen juli eindigde GTST met het huwelijksfeest van Nina en Noud waarop geschoten werd. Nu gaat het verhaal dat deze schietpartij voor Nina of haar broer Lucas weleens fataal kan aflopen. In een interview met RTL Boulevard had Ferry Doedens, Lucas, het namelijk over zijn ex-collega Marly van der Velden, die Nina speelt.

Foutje of waarheid?

Toch herstelde Ferry zich vrij snel en noemde hij haar vervolgens zijn collega. Op Twitter reageerde de acteur met: “Ik heb me niet versproken!! Praatte alleen iets te snel.” Of deze worden een poging zijn om zijn verspreking de wereld uit te helpen of dat het echt de waarheid is, zullen we pas in september ontdekken.

Wel is bekend dat Ferry Doedens voor een periode van 3 maanden GTST gaat verlaten in verband met de flex-wet. Maar door zijn verspreking lijkt het erop dat hij helemaal niet terugkeert in de soap. Of zouden zijn woorden toch betrekking hebben gehad op Marly?