Actieve uitjes in de lucht zijn voor de meiden met hoogtevrees waarschijnlijk hun ergste nachtmerrie. Mocht je hier geen last van hebben, lees dan snel verder en ga de lucht in!

Het is vaak lastig om iets leuks te verzinnen wat je kunt doen met vriendinnen, daarom vind je hieronder een aantal leuke ideeën voor actieve uitjes in de lucht. Dus nodig een aantal vrienden en vriendinnen uit en maak er een onvergetelijke, geweldige en vooral spannende dag van.

Skydiven

Als het weer niet zo goed is, kun je binnen skydiven maar het kan natuurlijk ook buiten. Het is niet goedkoop, maar wel een hele ervaring die je eigenlijk een keertje gedaan moet hebben.

Bungeejumpen

Op je kop naar beneden springen aan een stuk elastiek, sommige mensen moeten er echt niet aan denken. Je kunt het op verschillende plekken in Nederland doen, zo ook in Scheveningen. Het lijkt mij een fijn idee dat je dan toch nog een soort van ‘zacht’ terecht komt, mocht het mis gaan.

Paragliding

Van de mensen die het wel eens gedaan hebben, hoor ik altijd dat het iets is dat je gedaan moet hebben. Helaas is dit ook weer niet echt heel goedkoop.

Ballonvaart

Vier uur lang in een ballon in de lucht zweven is een unieke ervaring die helaas wel aardig wat kost. Dus mocht je geld over hebben en geen hoogtevrees hebben, ga dan eens een vluchtje maken in een ballon.

Zou jij deze dingen willen doen of ben je bang in de lucht?