De Material Girl collectie van Madonna wordt uitgebreid. De collectie bestond eerst alleen uit kleding, maar nu worden daar beautyproducten, lingerie, pyjama’s en cocktailjurken aan toegevoegd.


Vanaf 15 augustus zal de Material Girl collectie van Madonna worden uitgebreid met beautyproducten, lingerie, pyjama’s en cocktailjurken. Onder de beautyproducten vind je onder andere nagellak, bodylotion, bodyspray, oogmake-up en lipgloss.

Lourdes, de 14-jarige dochter van Madonna, werkt ook mee aan Material Girl. Zij heeft geholpen met geuren kiezen voor de beautylijn en koos daarbij vooral geuren die ze zelf lekker vindt ruiken. Zo zijn er bodysprays met gekke namen als Flirty Fruit en Sinful Sugar.

Ik vind de make-up uit de collectie er in ieder geval veelbelovend uitzien. Wat vind jij van de uitbreiding van de Material Girl collectie van Madonna?