De drie nieuwe leden van de Oh Oh Cherso cast zijn allemaal bekend, maar we zullen afscheid moeten nemen van Matsoe Matsoe die er dit seizoen niet bij zal zijn in Chersonissos. Matsoe Matsoe gaat weg uit Oh Oh Cherso om met zijn vriendin op vakantie te kunnen.

Zoals je ziet is Matsoe Matsoe niet te vinden op de eerste groepsfoto van de nieuwe Oh Oh Cherso formatie. Hij is er deze zomer niet bij in Chersonissos omdat hij samen met zijn vriendinnetje op vakantie gaat. Er zouden eerst maar twee nieuwe leden aan de Oh Oh Cherso cast toegevoegd worden, een jongen en een meisje. Door het vertrek van Matsoe Matsoe, wiens echte naam Joey is, was er dus een extra jongen nodig in het programma. De Brabander Thomas Loopstra wordt zijn vervanger.

Vind je het jammer dat Matsoe Matsoe uit Oh Oh Cherso vertrekt?

Foto via RTL