Vandaag is bekend geworden dat Gio Diekema één van de nieuwe toevoegingen aan de cast van Oh Oh Cherso is. Dit laat zijn moeder weten op de Facebook pagina van Gio.

De moeder van Gio Diekema heeft op Facebook bevestigd dat hij meedoet aan het programma en nu in Chersonissos is voor de opnamen. De jongen is 20 jaar oud, komt uit Utrecht en valt op mannen. Hier zal Barbie erg gelukkig mee zijn, want zij had al laten weten dat ze graag een homo mee wilde naar Chersonissos.

Ook liet zijn moeder op Facebook weten dat hij gisteravond naar huis heeft gebeld, maar niets inhoudelijks mocht zeggen over het programma. Wel vertelde Gio dat hij het erg naar zijn zin heeft daar en dat hij op een kamer ligt met de meiden uit Oh Oh Cherso. Er is ook een nieuw meisje toegevoegd aan de serie maar wie dat is, is nog niet bekend.

Ben je benieuwd naar Gio Diekema, de nieuwste toevoeging aan Oh Oh Cherso, kijk dan op zijn Facebook.