Gwyneth Paltrow is van plan om in het derde seizoen te stoppen met Glee. Ze speelt de rol van de Spaanse lerares Holly Holiday in de serie.

Gwyneth Paltrow vertelde aan Glamour dat haar rol als Holly Holiday in Glee de beste baan is die ze ooit heeft gehad, maar dat ze niet denkt dat ze terug zal keren naar de serie. Ze zouden daarvoor echt haar arm moeten omdraaien, aldus de actrice. Het personage van Gwyneth in Glee werd juist steeds belangrijker en de actrice was ook te zien in de live theatershows van Glee. Misschien stopt Gwyneth wel met acteren in Glee omdat ze het druk zal krijgen met haar lijn voor Topshop?

Gwyneth Paltrow is niet de enige die uit Glee zal vertrekken, eerder werd bekend dat Chord Overstreet die Sam Evans speelt in de serie ook weggaat. Ook veel andere leden van de Glee club zullen in het vierde seizoen niet meer in Glee te zien zijn.