Slecht nieuws voor alle GTST-fans, want de zomerstop komt wel erg dichtbij. Vanavond is namelijk de laatste aflevering op tv voordat GTST aan de zomerstop 2011 begint. En in deze aflevering draait natuurlijk, net als ieder jaar, alles om de cliffhanger!

Een beetje GTST-fan weet dat de zomerstop van 2011 iets te maken zal hebben met het huwelijk van Noud en Nina. De geruchten gaan al even dat er op de bruiloft geschoten zal worden, met een dodelijke afloop als gevolg. Ik ben benieuwd wat er deze laatste aflevering voor de zomer precies gaat gebeuren, want de cliffhanger blijft natuurlijk altijd erg spannend!

Zal het Wiet zijn die met het pistool van Jack Nina neerschiet omdat ze jaloers is, of zal het Frederik van Rossum zijn die wraak wil? Toch ben ik ook erg benieuwd wat er nou precies met Jef gebeurd is, want Tineke oftewel Tanja zou ook weleens de dader van het schietincident kunnen zijn! Ook is Nick natuurlijk terug in Meerdijk, iets waar vast niet iedereen blij mee is. 

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=5X5rTve9mJ4[/pro-player]

Vanaf 29 augustus gaat GTST weer van start.Waar denken jullie dat de GTST zomerstop 2011 vanavond om draait?

Foto via RTL.