De finale van de Bachelor was gisteren op tv, maar in werkelijkheid zijn Bachelor Lars en Karin alweer uit elkaar. Ze bleken toch te verschillend te zijn.

Toen de finale van het programma de Bachelor gisteren werd uitgezonden waren Lars en Karin al 2,5 maand terug in Nederland. Bij terugkomst hebben ze nog een aantal dates gehad voordat ze erachter kwamen dat het niets ging worden tussen hen. Het leven in Nederland was heel anders dan het leven tijdens het programma, waardoor de grote verschillen tussen Lars en Karin steeds duidelijker werden.

Lars is er niet kapot van dat hij en Karin alweer uit elkaar zijn. Hij is realistisch ingesteld en wist dat het programma geen garantie was voor succes in de liefde. Achteraf gezien was de kans op een relatie groter geweest als hij voor Mariëlla had gekozen, aldus Lars. Helaas voor Lars heeft zijn tweede keus Mariëlla ondertussen een relatie met de beste vriend van Lars.