Nu de zon weer schijnt kiezen we voor zomerse jurkjes en topjes. Daarom komt Dove met de Beauty Finish deodorant waarmee je ook kans maakt op €200 shopgeld bij Vero Moda.

Dove Beauty Finish is een nieuwe anti-transpirant deodorant. De formule bestaat voor een groot deel uit hydraterende crème en beautymineraal. Deze beautymineralen zorgen voor een weerkaatsing van het licht waardoor onvolkomenheden voor het oog verdwijnen en de huid er egaler en stralender uitziet.

Win €200 shopgeld

Mooie oksels mogen natuurlijk gezien worden in een leuk jurkje. Daarom geeft Dove Beauty Finish tot en met 17 juli dagelijks €200 shopgeld bij Vero Moda weg. Je kunt op 2 manieren meedoen aan deze wedstrijd:

1. Vul de productcode van jouw Dove deodorant in op de website van Dove en maak dagelijks kans op een bon van Vero Moda van €200.

2. Upload jouw foto en beauty tip op de Dove website en vraag je vriendinnen om op jou te stemmen via Facebook. Elke week selecteert de jury de origineelste inzending die beloond wordt met €200 shopgeld.

Kortom, wil je mooie oksels en kansmaken op €200 shopgeld bij Vero Moda? Kijk dan hier.

Dove
Dove