Een echte ouwe vrijster kun je Milly Cooper wel noemen, want zij is namelijk 96 jaar en nog steeds werkzaam als prostituee. Het is niet zo dat ze maanden zonder klanten zit, want zelfs op deze hoge leeftijd heeft de oudste prostituee nog 2 klanten per week.

In totaal zou de oudste prostituee ter wereld met maar liefst 3.500 mannen seks hebben gehad. Volgens The Daily Mail waren deze mannen tussen de 29 en 92 jaar! Voor het geld hoefde deze vrouw van lichte zeden het niet te doen, want haar man liet na zijn dood voldoende geld achter.

Toch is Milly Cooper niet de enige in het wereldje die al op zeer hoge leeftijd is. Ook Chiu uit Taiwan kan er wat van, met haar 82 jaar weet zij namelijk nog steeds mannen voor zich te winnen. Waarschijnlijk valt ze nog steeds in de smaak omdat de 82-jarige prostituee 10 tot 20 keer minder vraagt dan haar collega’s. Haar bijnaam is dan ook heel toepasselijk ‘oma’. Ach, de jongere mannen die geïnteresseerd zijn zullen wel denken: op een oude fiets moet je het leren.