OPI nagellak heeft verschillende nieuwe Shatter kleuren aan de collectie toegevoegd. Deze kleuren zijn onderverdeeld in twee lijnen, namelijk de Shatter collectie en de Glam Slam collectie.

Shatter collectie
De Shatter collectie van OPI heeft vijf nieuwe kleuren in de collectie. Zo zijn er twee verschillende kleuren blauw, een witte en een rode kleur en twee donkere kleuren. De Shatter nagellak zorgt voor een bijzondere textuur op je nagels en kun je aanbrengen over elke nagellak.

Glam Slam collectie

De Glam Slam collectie heeft ook twee Shatter kleuren in de collectie. Deze collectie is gebaseerd op Serena Williams en heeft ook twee gewone kleuren. De gewone kleuren breng je eerst aan, waarna je met de Shatter lak voor opvallende nagels zorgt.

Wil je meer weten over de OPI nagellak Shatter collectie kijk dan hier. En ook voor de OPI Glam Slam collectie neem je een kijkje op Beautyblog.