Voor Glee fans is het een bitterzoete avond, de Glee club gaat in de aflevering van vanavond naar New York voor de nationals! Helaas is het wel de laatste aflevering van het seizoen en duurt het weer even voor Glee terug op tv komt.

In New York neemt Glee het tijdens de nationals op tegen de clubs van andere scholen, waar ze kans maken om kampioen te worden. Dit is het moment waar ze het hele jaar naartoe hebben gewerkt. Will sluit de Glee club op in het hotel waar ze hun eigen liedjes moeten schrijven, maar bij gebrek aan inspiratie gaan ze toch de straten van New York op. Ze laten zich inspireren door plekken als Times Square en Central Park, terwijl Will werkt aan een mogelijke Broadway carrière.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=E6xYTXQMKME[/pro-player]
Of Glee de nationals in New York gaat winnen zie je vanavond, 21 juni, om 20:30 uur op RTL 5.