Vanavond is de finale van Project Catwalk, ofwel Project Runway. Na een wekenlange strijd wordt het nu duidelijk welke ontwerper het programma wint.

In de finale van Project Catwalk strijden de 3 overgebleven ontwerpers om de hoofdprijs van $100.000. Vorige week zagen we dat Michael Costello het programma moest verlaten en hoe Andy South, Gretchen Jones en Mondo Guerra een stap dichter bij hun droom in de beurt kwamen.

Ondanks dat de overgebleven kandidaten het moeilijk hadden met het vertrek van Michael, is er voor hen geen tijd om verdrietig te zijn. Andy, Gretchen en Mondo gaan namelijk naar de New York Fashion Week om daar hun collectie te showen. Waarna Heidi Klum, Michael Kors, Nina Garcia en gastjurylid Jessica Simpson de moeilijke taak hebben om een winnaar te selecteren.

De finale Project Catwalk is vanavond, 20 juni, om 21.30 uur te zien op RTL5.