De nieuwe videoclip van Katy Perry’s nummer Last Friday Night is uitgekomen. De clip is erg vrolijk en kleurrijk en heeft de stijl van een teenmovie uit de jaren 80.

Katy Perry speelt voor de videoclip van Last Friday Night een nerdy meisje van 13 met buitenboordbeugel en bril. Dit is Kathy Beth Terry, het alterego van Katy die ook haar eigen facebook pagina heeft. In de clip wordt ze wakker naast een jongen na een avond feesten en krijgt ze flashbacks van de voorgaande avond.

Het verhaal is dat Kathy op haar kamer Sudoku’s aan het maken was, maar last had van geluidoverlast van een feestje bij haar buurmeisje. Als ze langsgaat om te klagen, haalt het buurmeisje haar over om te blijven en krijgt ze een make-over.

We zien veel bekende gezichten langskomen. Zo hebben een aantal Glee acteurs, Rebecca Black (haar buurmeisje) en de jaren 90 band Hanson een rol in Last Friday Night.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=KlyXNRrsk4A&feature=player_embedded#at=304[/pro-player]
Ik vind de Last Friday Night videoclip van Katy Perry erg grappig. Wat vinden jullie ervan?