Wat gelijk opvalt aan de MAC make-up collectie Flighty, is dat felle kleuren de boventoom voeren. Deze zomerse collectie bestaat voornamelijk uit oogschaduw, je kunt namelijk kiezen uit maar liefst 16 verschillende kleuren.

De kleuren variëren van onopvallend roze tot een diep zwarte kleur, maar ook verschillende groentinten en veel goudbruine kleuren komen voor in de Flighty collectie van MAC. De Big Bounce oogschaduw is een soort mousse en is dus wel even iets anders dan oogschaduw die je normaal misschien gebruikt.

Naast de vele kleuren oogschaduw, bevat de collectie ook vier mascara’s. Het zijn 3 opvallende kleuren, maar ook een grijze mascara voor een neutrale look. De MAC make-up Flighty collectie is sinds 4 juni te koop. Wil je meer weten over de Flighty collectie, neem dan een kijkje op Beautyblog.