Vanavond is Bestemming Onbekend weer te zien op Nederland 3. In dit programma worden jongeren gevraagd of ze zin hebben om op reis te gaan, ze zullen alleen pas op het vliegveld te horen krijgen waar ze precies naartoe gaan.

In deze eerste aflevering van Bestemming Onbekend worden twee jongens uit Utrecht, Jonathan en Ryan, naar het ijskoude Rusland gestuurd. Zij zullen hier voor Mission Possible de plaatselijke daklozen helpen door hen eten te brengen. Vergeleken met de drugsverslaafde straatjeugd die ze daar ontmoeten hebben zij het maar makkelijk in Nederland.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=XGMDctf_uOU&feature=player_embedded#at=11[/pro-player]
Bestemming Onbekend is vanaf vanavond, 7 juni, elke dinsdag om 21:35 uur op Nederland 3 te zien.