Vanavond is de halve finale van X Factor op tv, waarin uit de vier overgebleven acts de finalisten worden gekozen. Ook zal Pitbull één van zijn nieuwste hits zingen in de uitzending. De vraag is alleen welk nummer dit zal worden en vooral met wie?

Het thema van de avond is heel toepasselijk The Final Countdown omdat er twee acts zullen afvallen en de andere twee doorgaan naar de finale van X Factor. De vier overgebleven acts zijn Rolf, Adlicious, Sim Ran en Rochelle. Zij zullen vanavond per act twee nummers zingen, waarvan één is gekozen door het publiek en de andere door de jury. Welke liedjes het publiek heeft gekozen was gisteren al te horen op Radio 538, vindt uit welke dit zijn in het filmpje hieronder.

Het optreden van Pitbull is ook spannend, omdat zijn laatste hits allemaal samen met andere artiesten waren. Het is nog niet bekend welke artiest er samen met hem zal optreden, want hij heeft Give me everything met Ne-Yo en Afrojack en het nummer On the floor met Jeniffer Lopez.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=y6h5nTzA9g8&feature=player_embedded#at=18 [/pro-player]
De halve finale van X Factor is vanavond, 3 juni, om 20:30 uur op RTL4 te zien.