Stiekem weten we wel dat seks heel erg belangrijk is in een relatie. Als de passie is uitgedoofd tussen jou en je vriend, kan dit ook negatieve gevolgen hebben voor jullie liefde. Met deze seksspeeltjes breng je meer spanning in jullie seksleven en dus ook in jullie relatie.

Kietelaar

Met de kietelaar die links staat afgebeeld, kan je het voorspel nog spannender maken. Je kunt je vriend plagen door met de veren over zijn lichaam te strelen.

Blinddoek

Ook kan je de spanning opbouwen met deze blinddoek. Jij of je vriend doet de blinddoek om en laat zich verrassen door de ander, zo wordt elke aanraking een stuk intenser.

Bondagekit

Je moet ervan houden, maar als jullie het leuk vinden om een vrijpartij kinky aan te pakken, moeten jullie op zijn minst gebruik maken van een bondagekit. Bind zijn handen en voeten vast en verleid hem helemaal, of houd het beest in het gareel door de halsband bij hem om te doen.

Handboeien

Handboeien worden al snel geassocieerd met sadomasochisme en elkaar pijn doen, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Je kunt je vriend met deze leuke handboeien vastketenen aan het bed en hem lekker uitdagen.

Standjesriem

Je kunt je ook laten verwennen door middel van de standjesriem die je rechts op het plaatje ziet. Doggystyle is voor veel meiden niet het meest comfortabele standje, maar met dit standje gaat diepere penetratie veel soepeler en de G-spot is makkelijker te bevredigen. Deze standjesriem maakt het uitvoeren van doggystyle seks veel eenvoudiger en meer comfortabel.

Vibrerende spons

Ik wed dat je moeite hebt om de badkamer uit te komen na het aanschaffen van deze spons. Dit is niet zomaar een spons, maar hierin zit een bullet die trillingen afstoot. Sla alvast een hoop douchegel in en laat je lekker inzepen met deze vibrerende spons.

Wiibrator

Tegenwoordig is seks op afstand ook mogelijk met de Wiibrator van Mojowijo. Deze vibrator zendt trillingen van het ene apparaat naar het andere apparaat door en is er in een mannenuitvoering en een vrouwenuitvoering. Jammer genoeg moeten we wel even wachten met het aanschaffen van deze Wiibrator, want rond de zomer is dit seksspeeltje pas verkrijgbaar.