Vlak voor de zomerstop van Goede Tijden Slechte Tijden draait natuurlijk alles om de cliffhanger, waar vaak iemand terugkeert, doodgaat of iets anders spannends voorkomt. Al een tijdje gaan dan ook de geruchten dat er een bekende man terug zou keren in GTST en nu blijkt dat het om Frits van Houten gaat!

Frits van Houten, gespeeld door Casper van Bohemen, zal terugkeren in GTST, dat meldde Evert Santegoeds vanochtend op radio 538 in het ochtendprogramma Evers staat op. Op verschillende websites van GTST fanclubs, kwam het nieuws ook al naar buiten.

Er wordt volop gespeculeerd over de terugkeer van Frits van Houten, want hij is in de serie natuurlijk al een hele tijd geleden doodgegaan. Afgelopen week zagen we dat Wiet samen met Noud, Nina, Lucas en Edwin geesten probeerde oproepen. Wiet zou toen even contact hebben gehad met haar vader Frits van Houten. Of Frits terug zal keren als geest of door een wonder nog in leven is, zullen we waarschijnlijk vlak voor de zomerstop zien.

In een soap kan natuurlijk alles, daarom denk ik dat Frits van Houten gewoon in levende lijven terug zal keren in Meerdijk. Hoe denken jullie dat Frits van Houten te zien zal zijn in GTST?

Update: Volgens Ruud de Wild van radio 538 gaat het niet om Frits van Houten. Op Twitter zegt hij dat Evert Santegoeds het mis heeft en dat Nick Sanders (Christophe Haddad) terug komt in GTST.

Foto via RTL