De grote winnaar van The Ultimate Dance Battle is Team Isabelle. Vanavond was de finale van dit programma op RTL 5, waarin team Rinus en Team Isabelle werkelijk alles uit de kast haalde om zichzelf het beste allround dansteam te kunnen noemen.

In de finale stonden team Rinus, waarvan de klassiek geschoolde Rinus aan het hoofd stond en team Isabelle met choreograaf moderne dans Isabelle. Beide teams hebben gezweet, gezwoegd en gestreden om zichzelf de winnaar van The Ultimate Dance Battle te noemen, maar team Isabelle is het team dat naar huis gaat met 50 duizend euro en de titel: Het beste allround dansteam.

De teams kregen de opdracht om drie dansen uit te voeren. Voor team Rinus waren dit ballet, Argentijnse tango en hiphop. Team Isabelle toonde ons moderne dans, jazz en tevens hiphop. Met hun laatste dans had Isabelle’s team nog een verrassing voor ons in petto, want de 37-jarige Isabelle danste zelf mee.

Tijdens de weg van team Isabelle naar de overwinning kwam het team Shaker met hiphop als specialiteit tegen, maar ook heeft het team gestreden tegen team Laurent met Jazz als eigen stijl en tegen de Latin choreografen Koen en Roemjana met hun team KoenRoem.

Hoewel ik team Rinus erg goed vond, vind ik team Isabelle een terechte winnaar van The Ultimate Dance Battle. Ik heb altijd naar hun dansen uitgekeken en wow, wat kan Isabelle dansen! Vind jij team Isabelle de eerlijke winnaar van The Ultimate Dance Battle?

Foto via teamisabelle.nl