De geruchten gingen al even, maar nu lijkt er toch echt een serie te komen met Britt en Ymke van Echte Meisjes in de Jungle. De serie van de twee meiden uit Echte Meisjes in de Jungle zal “De Wereld van Britt&Ymke” gaan heten!

Britt bracht het nieuws vandaag naar buiten via Twitter. Daar meldde ze: “Bij deze wil ik vertellen YM en IK beginnen aan de opnames van onze serie! De Wereld van Britt&Ymke.” Daarna zei ze ook op Twitter dat ze zin heeft in de opnames voor het programma met haar aankomende collega Ymke.

Het gaat om een programma waarbij Britt en Ymke een wereldreis maken om te ontdekken hoe mensen schoonheid zien. Erg origineel is het niet, want Jessica Simpson maakte vorig jaar hetzelfde programma onder de naam The Price of Beauty.

Ik ben erg benieuwd naar de serie van Britt en Ymke en ik hoop dat het net zo’n leuk programma gaat worden als Echte Meisjes in de Jungle. RTL heeft het goed voor elkaar met de twee, want allebei waren ze de opvallendste uit het programma! Wat vinden jullie ervan dat Britt en Ymke hun eigen serie krijgen?

Foto via RTL.