Vorige week zagen we al dat Anna en Michella tijdens de halve finale van Echte Meisjes in de Jungle, de jungle moesten verlaten. Maar vanavond wordt het pas echt spannend, dan is namelijk de finale van Echte Meisjes in de Jungle!

Britt, Leslie, Pauline en Nadia, zijn de deelnemers die vanavond in de finale tegen elkaar strijden. Eén van hen zal vanavond met €30.000 rijker de jungle verlaten. Een hoop geld voor vier weken opdrachten uitvoeren in de jungle zou je denken, maar ze hadden het niet altijd even makkelijk. Zo waren er ruzies, werd er gelogen en werd oud-deelneemster Ymke gebeten door een slang.

De finalisten zijn nu zo dichtbij het prijzengeld dat ze het bijna kunnen aanraken, maar daar moeten ze nog wel wat voor doen. Britt en Leslie vormen samen een team en Pauline en Nadia horen nu nog bij elkaar. Beide teams moesten vorige week zelf een vlot bouwen en vandaag zien we die daarmee het snelst de eindstreep haalt.

Het team dat als eerste aankomt met het zelfgebouwde vlot, gaat door naar de finale. In de finale moeten de teamleden tegen elkaar strijden bij de allerlaatste opdracht. Degene die wint, gaat naar huis met €30.000. Uit onze poll bleek al dat veel kijkers denken dat Britt gaat winnen en het zal je vast niet ontgaan zijn dat ik ook een beetje fan ben van Britt! Wie denken jullie dat de finale gaat winnen?

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=LiDdTqCf2ko[/pro-player]
De finale van Echte Meisjes in de Jungle is vanavond, 26 mei, om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Foto via RTL.