Wekenlang hebben we kunnen kijken naar Echte Meisjes in de Jungle en vanavond wordt dan eindelijk duidelijk wie het meest zijn best heeft gedaan in de jungle. Vele kijkers gaan er al vanuit dat de fanatieke Britt de winnaar van Echte Meisjes in de Jungle is!

Eerder bleek al uit onze poll dat Britt het populairste meisje uit de jungle is, maar nu denken verreweg de meeste bezoekers dat Britt ook de winnaar gaat worden van Echte Meisjes in de Jungle. Op de vraag ‘Wie denk jij dat Echte Meisjes in de Jungle gaat winnen?’, stemt namelijk bijna 73 procent op Britt!

Ik denk zelf dat de meeste stemmers denken dat Britt het programma Echte Meisjes in de Jungle gaat winnen, omdat ze de meest fanatieke deelnemer is. Ook doet zij altijd goed haar best en blijft ze positief!

Uit onze poll is ook gebleken dat Pauline met 12,3 procent op de tweede plek staat en op de voet gevolgd wordt door Nadia met 10,2 procent. De minste vertrouwen hebben de stemmers in Leslie, want zij eindigt met 4,8 procent op de laatste plek. Vanavond zullen we zien of Britt inderdaad de winnaar van Echte Meisjes in de Jungle is!

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=4X2EiAY41ho [/pro-player]
Foto via RTL.

Update: Britt heeft echte meisjes in de jungle gewonnen