Glee fans opgelet, want de populaire serie staat vanavond in het teken van Lady Gaga! Bovendien kun je vanavond extra lang genieten van Glee, want het is een extra lange aflevering.

Vanavond is te zien hoe Lady Gaga’s nummer Born This Way in een Glee jasje wordt gestoken. Lady Gaga en haar muziek zijn perfect voor de aflevering van vanavond, die helemaal draait om het accepteren van jezelf.

De hoofdrolspelers hebben in de aflevering van vanavond allemaal iets waar ze onzeker over zijn. Zo wil Rachel een neuscorrectie en staat Lauren te springen om prom Queen te worden, hoewel dat niet de meest voor de hand liggende keuze is. Ook komt Dave in deze aflevering uit de kast.

Omdat het nummer Born This Way perfect past bij deze aflevering, wilden de makers Lady Gaga’s hit al gebruiken voordat het nummer was uitgebracht. Dus ook als Born This Way niet zo’n hit was geworden, zou Glee daar vanavond toch om draaien. Dat Glee in het teken van Lady Gaga staat, vind de zangeres zelf maar al te leuk. Nadat de aflevering in Amerika was uitgezonden, liet ze via Twitter weten dat de aflevering geweldig was!

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Widfun4HjPY [/pro-player]
Wil je zelf oordelen of de aflevering van Glee in het teken van Lady Gaga echt geweldig is? Vanavond, 24 mei, kun je om 20.30 uur op RTL 5 kijken naar de aflevering van Glee.