Vanavond start bij BNN de nieuwe misdaadserie Van God Los. Waarschijnlijk doet deze naam je meteen denken aan de gelijknamige film, maar daar heeft deze serie niets mee te maken.

In de serie Van God Los zie je het verhaal achter een krantenbericht, een bericht dat je wel raakt maar waar je niet weet wat er precies gebeurd is. In elke aflevering is een ander verhaal te zien, die allemaal geïnspireerd zijn op waargebeurde moorden.

Tygo Gernandt, Georgina Verbaan, Bracha van Doesburgh, Halina Reijn, Tanja Jess en Victoria Koblenko, zijn een aantal bekende Nederlanders die in Van God Los te zien zullen zijn. Je zult ze maar in één aflevering zien, want elke week is er een ander verhaal met andere acteurs.

Spookbeeld is de naam van de aflevering die vanavond te zien is. Sportschoolhoudster Tilly (Georgina Verbaan), komt erachter dat haar man vreemd gaat in de gevangenis. Tilly wil weten hoe het zit en gaat naar zijn minnares toe, waarna een verschrikkelijke daad volgt.

Van God Los is schokkend, omdat het krantenberichten opeens zo dichtbij brengt. Bovendien zie je niet alleen het verhaal van de moordenaar, maar ook die van het slachtoffer. Als je een zwakke maag hebt, is het niet heel verstandig om te kijken naar deze misdaadserie waar alles om moord en doodslag draait. Ik ben erg benieuwd, maar ik weet niet of ik ga kijken. Ik vind misdaadseries wel spannend, maar ook ik ben een angsthaas met een zwakke maag!

Van God Los is vanavond, 22 mei, om 20.20 uur te zien bij BNN.

Foto via BNN