RTL komt vanavond met een nieuw programma waarin mannen en vrouwen tegen elkaar strijden. In De Jongens tegen De Meisjes nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op, door humoristische spellen te spelen.

In De Jongens tegen De Meisjes zien we Chantal Janzen en Tijl Beckand als wekelijks terugkerende ‘teamcaptains’. Elk hebben ze hun eigen team van BN’ers, waarin elk team één lid van een bekend duo heeft. De duo’s strijden in teamverband dus juist tegen elkaar.

Winston Gerschtanowitz, Carlo Boszhard en John van den Heuvel zullen vanavond het jongensteam versterken. Renate Verbaan, Irene Moors en Kim-Lian van der Meij zijn de andere leden van het duo en zitten in het meisjesteam. Als het om bekende duo’s gaat snap ik Winston en Renate en Carlo en Irene, maar wat Kim-Lian en John van den Heuvel met elkaar te maken hebben is mij een raadsel.

De 100 mannen en 100 vrouwen in het publiek helpen de deelnemers van De Jongens tegen De Meisjes bij de opdrachten die ze moeten uitvoeren. Tijdens de opdrachten gaat het erom dat de jongens en meisjes laten zien hoeveel ze van het andere geslacht weten. Het lijkt mij een erg leuk programma en ik ben dan ook heel benieuwd!

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=GxyUFOUii7Q [/pro-player]
De Jongens tegen De Meisjes is vanaf vanavond, 21 mei, om 20.30 uur te zien op RTL 4.