Gisteren verlieten Michella en Anna uit Echte Meisjes in de Jungle, na wekenlang primitief geleefd te hebben de Surinaamse jungle. Door hun teamgenoten werden Anna en Michella weggestemd.

In de halve finale van Echte Meisjes in de Jungle moesten er twee meiden de jungle verlaten. Omdat Britt en Nadia het langst aan een touw konden blijven hangen, kregen zij vrijstelling en mochten sowieso door naar de finale.

Maar daarna moest er nog gestemd worden! Nadia en Pauline stemden allebei op Anna, wat betekende dat Anna naar huis moest. Omdat Britt in het andere team de vrijstelling had gewonnen, mochten Michella en Leslie haar niet wegstemmen en stemden daarom op elkaar. Britt stuurde uiteindelijk Michella naar huis en ging samen met Lesie, Pauline en Nadia naar de finale.

Volgende week is de finale van Echte Meisjes in de Jungle, waarvan we gister al een voorproefje gekregen. Beide teams moesten een vlot bouwen en daarmee zo snel mogelijk de eindstreep behalen. Het team dat als eerste eindigt gaat naar de finale, waarbij er maar één iemand het geld kan winnen!

Ik hoop dat Britt de finale wint, omdat zij degene is die het meest haar best doet en altijd positief is. Bovendien hebben Leslie en Pauline het geld toch niet nodig, die hebben genoeg in het Gooi! Wie denken jullie dat de finale van Echte Meisjes in de Jungle gaat winnen?

Foto via RTL.