In Echte Meisjes in de Jungle is de Gooische Pauline vanavond topless in de jungle te zien. Aangezien er in de Surinaamse jungle geen douche te vinden is, badderen Leslie en Pauline tussen de krokodillen.

Vanavond zien we de twee vriendinnen Leslie en Pauline uit het Gooi samen een duik nemen tussen de krokodillen en alle andere Surinaamse waterbeesten. Normaalgesproken houd je je shampooflesje en scheermesje gewoon vast, maar Pauline vind het makkelijker om ze in de zijkant van haar bikinibroekje te stoppen.

Op het moment dat Pauline zich verbaasd over de tepels van Leslie, valt haar scheermesje op de grond. En hoe gaat ze die ooit terugvinden in het water? Pauline gaat er zelf ook al vanuit dat ze haar scheermesje niet meer terugvindt: “ Nou leuk kom je thuis, neem ik de jungle mee naar huis.”

In Echte Meisjes in de Jungle is Pauline vanavond dan ook topless te zien tijdens een frisse duik in het water. Ach veel heeft Pauline toch niet te verbergen, aangezien ze ook al in de Playboy geposeerd heeft.
[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=PRhugs4aqUc[/pro-player]