Na een wekenlange strijd is het vanavond tijd voor de halve finale van Echte Meisjes in de Jungle. Amanda, Jaëlle, Adinda en Ymke moesten al eerder hun backpack pakken en het vliegtuig naar Nederland nemen, maar vanavond zullen we zien welke twee meiden hen achterna gaan.

Omdat er maar één iemand kan winnen en er nog 6 meiden over zijn, is het vanavond tijd dat er twee meisjes de Surinaamse jungle verlaten. De meiden zullen elkaar weg moeten stemmen, maar er is ook kans om een vrijstelling te verdienen.

Deze opdracht grijpt Britt met beide handen aan, want zij kan bij het horen van de opdracht niet wachten om hem uit te voeren. De deelnemers moeten namelijk aan een touw hangen boven een waterval, degene die het langst blijft hangen krijgt de vrijstelling. Deze opdracht gaat per team, dus bij het team van Leslie, Michella en Britt zal iemand een vrijstelling krijgen. En ook in het team van Pauline, Nadia en Anna mag degene blijven met het langste uithoudingsvermogen.

Na deze opdracht is het tijd om te stemmen! We weten allemaal dat Nadia zowel tegen Pauline als tegen Anna zegt dat zij hen niet naar huis zal sturen, zodat beide meiden niet op haar stemmen en zij kan blijven. Voor Britt is het einde van de jungle nabij als zij niet het langst blijft hangen, want Michella en Leslie hebben bezworen elkaar nooit weg te stemmen.

Ik hoop zelf dat Nadia vanavond naar huis gaat, maar ik denk dat het Anna is die wordt weggestemd. In het andere team hoop ik dat Michella eindelijk eens de jungle verlaat. Wie denken jullie dat er naar huis gaan vanavond?

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=EuRe0Iov-KI [/pro-player]

De halve finale van Echte Meisjes in de Jungle is vanavond, 19 mei, om 20.30 uur op RTL 5 te zien.