Vanavond gaat het nieuwe programma The Pain Game van start en wie kan dit programma beter presenteren dan Dennis Weening. In dit programma moeten de deelnemers wel hele smerige en zelfs pijnlijke opdrachten uitvoeren. Liefhebbers van Jackass zullen dit programma dus ook wel kunnen waarderen.

In The Pain Game moeten drie teams inschattingsvragen beantwoorden waarmee geld gewonnen kan worden. De bedoeling is natuurlijk dat de teams de vragen zo goed mogelijk beantwoorden en voor de deelnemers die minder goed zijn in het geven van goede antwoorden wacht dan ook een onaangename verrassing.

De teams die twee keer het slechtste antwoord geven, worden duidelijk bestraft in The Pain Game. Eén iemand uit het team kan er dan voor zorgen om in het spel te blijven, maar dat is wel een vieze of pijnlijke opdracht. Als het team weigert de opdracht uit te voeren of te langzaam is, moeten de deelnemers alsnog naar huis.

Opdrachten die in The Pain Game gedaan moeten worden zijn bijvoorbeeld ongewassen harige oksels likken, een gebakje met wasabi eten of een lijntje cola snuiven. Ook presentator Dennis Weening doet af en toe een opdracht mee.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=LZ5HxRuIUqw [/pro-player]
The Pain Game is vanaf vanavond, 16 mei, iedere werkdag te zien om 20.00 uur op RTL 5 te zien.

Foto via RTL.