Na een wekenlange strijd tussen acht dames en vier heren zal vanavond een dame als winnaar van Dames en Heren in de Dop komen. Meron en Jenna zijn de finalisten die het vanavond tegen elkaar opnemen.

Ze zijn niet altijd even netjes, drinken veel en nemen het niet zo nauw met regels, zo zou je de deelnemers van Dames en Heren in de Dop kunnen omschrijven. Maar de dames en heren hebben zich tien weken lang moeten houden aan regels waar ze nog nooit van gehoord hadden en hebben geleerd zich fatsoenlijk te gedragen. Het programma begon met acht dames en voor het eerst ook met vier heren in het huis. Nu zijn er nog twee dames over, zij hebben het weten te schoppen tot de finale.

Jenna en Meron zijn de twee dames die vanavond tegenover elkaar staan in de finale. Zij hebben wekenlang les gehad van verschillende docenten om zich als een echte dame te kunnen gedragen. Vanavond zullen ze allebei een speech houden voor vrienden, familie, de docenten en alle kandidaten die de eindstreep niet hebben weten te halen.

Degene die het meest geleerd heeft zal worden beloond met een baan, een auto en maar liefst €15.000. Vanavond bepalen de docenten wie er een echte dame is geworden en met deze prijzen naar huis zal gaan. Wat denken jullie, is Meron de winnaar of zal Jenna winnen?

Je kunt vanavond, 13 mei, om 20.00 uur op RTL 5 kijken naar de finale van Dames en Heren in de Dop.