Vanavond is Wipeout weer terug op tv. De serie is terug, maar dit keer met verschillende thema-afleveringen.

Ik was zelf nooit zo’n fan van Wipeout en dat kwam voornamelijk door de irritante commentatoren Klaas van den Eerden en Dennis Weening. Maar blijkbaar vielen zij bij veel mensen wel in de smaak, want ook dit seizoen zullen zij het programma voorzien van commentaar.

Toch ben ik wel benieuwd naar de nieuwe thema-afleveringen. Zo is er een blind date aflevering en een aflevering speciaal voor vrouwen. Bij Wipeout is het de bedoeling dat elke week 18 deelnemers het tegen elkaar opnemen in vier rondes.

Vanavond zien we de eerste deelnemers die tegen elkaar strijden in Buenos Aires, waar Wipeout opgenomen is. De deelnemers leggen dan omstebeurt het parcours met hindernissen af en de snelste 12 gaan door naar de volgende ronde. In de volgende rondes vallen er steeds een aantal kandidaten af, waarna er één winnaar overblijft na de finaleronde. De deelnemer met de snelste tijd gaat naar huis met €5.000. Gaan jullie vanavond kijken naar Wipeout?

Wipeout is vanavond, 12 mei, om 21.30 uur op te zien RTL 5.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=K9sz72nL634[/pro-player]