Volgens People is serie Gossip Girl aankomend seizoen, het 5e alweer, twee personages armer. Zowel Vanessa (Jessica Szohr) als Jenny (Taylor Momsen) zullen de serie verlaten.

In seizoen 4 van de Gossip Girl, dat zich afspeelt in de New Yorkse Upper East Side, waren Vanessa en Jenny maar enkele keren te zien en het zal dan ook niemand verbazen als ik jullie vertel dat Gossip Girl verder gaat zonder de meiden. Het stokje wordt overgedragen aan actrice Kaylee DeFer, die Serena Van der Woodsen nichtje Charlie speelt. Kaylee was afgelopen seizoen al eventjes te zien in de serie, maar naar verluidt krijgt ze een vaste rol.

Het doet mij niets dat deze meiden de serie verlaten, zolang Serena, Blair, Chuck, Dan en Nate er maar in blijven. En jij? Vind jij het jammer dat Vanessa en Jenny Gossip Girl verlaten?