Fans van De Bachelor opgelet, want vanavond gaat het nieuwe seizoen van start! In het nieuwe seizoen van De Bachelor draait het allemaal om de 38-jarige Lars.

Lars is dan wel ondernemer, maar het is hem nog niet gelukt een leuke vrouw aan de haak te slaan. Daarom doet Lars mee aan het nieuwe seizoen van De Bachelor en is hij de bachelor die de keuze heeft uit 25 vrouwen.

De Bachelor vindt dit jaar plaats op het zonnige Curaçao en wordt gepresenteerd door, hoe kan het ook anders, de echte liefdesdokter Robert ten Brink. In de eerste aflevering zien we vanavond de 25 vrouwen die om Lars zullen strijden en natuurlijk maken we kennis met de bachelor zelf. De vrouwen lopen één voor één naar Lars toe en moeten hem met hun openingszin overtuigen. Als iedereen zich heeft voorgesteld volgt er een borrel, waar ze tijd hebben om kennis met elkaar te maken.

Bij de rozenceremonie vallen er vanavond al gelijk 10 vrouwen af die Lars zeker niet als toekomstige vriendin ziet. Na vanavond is het aan het einde van iedere aflevering weer tijd voor de rozenceremonie, waarbij de vrouwen die een roos hebben gekregen mogen blijven. De vrouwen krijgen de rozen op onverwachte momenten of tijdens de rozenceremonie zelf. Wie er definitief naar huis moet, zien we dus elke week pas aan het eind van de aflevering.

Uiteindelijk blijft er één vrouw over waar Lars zijn hart aan heeft verloren. Maar zal zij hem ook nog steeds leuk vinden en passen ze bij elkaar? Aan het einde van het seizoen zullen we zien of ze echt verliefd op elkaar zijn, of dat de vlinders alleen tijdens het mooie weer op Curaçao te voorschijn kwamen.

De Bachelor is vanaf vanavond, 11 mei, elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto via RTL