Na weken van kou, sneeuw, drank en seks in Tirol verruilen de Oh Oh sterren de winterpret weer voor de stralende zon. Wat in het derde seizoen van de serie keert Oh Oh Cherso terug naar Chersonissos

Sterretje, Jokertje, Matsoe Matsoe, Sniper, Roos, Barbie, Bibi en Elize hoeven in het aankomende seizoen van Oh Oh Cherso niet bang te zijn voor een nieuwe cultuurschok. De feestbeesten keren namelijk eind juli terug naar hun Chersonissos in Kreta om daar het derde seizoen van Oh Oh serie op te nemen.

Nieuwe Oh Oh Cherso ster

Tijgertje zal tijdens het nieuwe seizoen niet van de partij zijn. Want terwijl de besprekingen over Oh Oh Cherso in volle gang zijn, zit Tatjana Liefhebber in de gevangenis vanwege winkeldiefstal. Waardoor Eyeworks en RTL besloten om de samenwerking met haar stop te zetten.

Toch sappen de Hagenezen waarschijnlijk niet met zijn achten het vliegtuig in. Want volgens het AD wordt er druk gezocht naar een aantal nieuwe castleden. Maar om nieuwe Tijgertjes te voorkomen, worden de potentiële Oh Oh Cherso sterren uitgebreid gescreend.

Ik ben in ieder geval heel benieuwd hoe bond Jokertje, Barbie, Sterretje en de rest het dit keer maken in Chersonissos. Oh Oh Cherso is aankomende herfst weer te zien op RTL 5.

Update
Volgend seizoen komen er twee nieuwe leden de groep van Oh Oh Cherso versterken. Dit keer mogen de acht Hagenezen zelf bepalen wie er mee gaan, om problemen te voor komen. Bij Oh Oh Tirol viel Tijgertje niet in de smaak.

Foto via RTL