Blake Lively, beter bekend als Serena Woodsen uit Gossip Girl, liet tijdens het Time 100 Gala in New York een hoop mensen schrikken. Ze verscheen op de rode loper niet met blond haar, maar met knalrode lokken.

Kennelijk was Blake Lively toe aan iets anders, want tijdens het Time 100 Gala in New York dat afgelopen dinsdag plaats vond, verscheen ze met een knalrood kapsel op de rode loper. De actrice, die voorheen bekend stond om haar blonde lokken, is nu het gezicht van de Chanel Mademoiselle campagne en ik betwijfel of Karl Lagerfeld dit leuk zal vinden, mocht hij vaker met de Amerikaanse willen werken.

Verder vraag ik me af of we nu voortaan een roodharige Serena Woodsen te zien krijgen in de serie Gossip Girl. Het lijkt mij dat ze eerder kans maakt op een rol als Ariël de zeemeermin, zeker in combinatie met haar blauwe jurk.

Even eerlijk, Blake kan het rode kapsel hebben, maar toch geef ik voorkeur aan haar voormalige blonde coupe. Wat vind jij van deze make-over?