Na maar liefst 16 seizoenen van America’s Next Top Model, komt er eindelijk een nieuwe draai aan het programma. In het All Star seizoen van ANTM zullen we namelijk geen nieuwe gezichten zien, maar modellen uit de vorige seizoenen.

ANTM was na al die seizoenen eindelijk eens toe aan iets nieuws. Dit najaar gaat het nieuwe seizoen van de modellenjacht in Amerika van start met deelnemers uit vorige afleveringen. De modellen zullen het tegen elkaar opnemen in het 17e seizoen, helaas is het nog niet duidelijk om welke oud-deelnemers het gaat.

Dit eerste All Star seizoen van ANTM, draait waarschijnlijk om de meest opvallende types. Later wordt bekend gemaakt wie de deelnemers zullen zijn. Het werd weleens tijd voor iets nieuws in dit programma, want eerlijk gezegd ben ik al een aantal seizoenen geleden gestopt met kijken. Ben jij ook al benieuwd welke modellen uit de vorige seizoenen straks hysterisch schreeuwen: “Tyra mail”?