Vanavond is de eerste aflevering van Nederlandse Hollywood Vrouwen op tv te zien. Vier vrouwen die allemaal afkomstig zijn uit Nederland en België zijn de luxe op gaan zoeken in Hollywood. Op geld hoeven ze niet te letten, want ze zijn allemaal gezegend met een goed gevulde bankrekening.

Vind je de meiden uit het programma Modemeisjes met een missie al verwend? Dan kijk je bij de Nederlandse Hollywood Vrouwen helemaal je ogen uit. Astrid, Myrthe, Yolanda en prinses Inge zijn de vier vrouwen waar het in het programma om draait. De vier vrouwen zijn vanuit Nederland vertrokken naar Hollywood, maar hebben naar eigen zeggen hun Hollandse nuchterheid mee genomen.

Zo zegt Yolanda, één van de ‘nuchtere’ vrouwen uit de serie, over het gezegde ‘Diamonds are a girl’s best friend’, dat ze liever een vliegtuig heeft. Ik geloof dat die Hollandse nuchterheid haar na een aantal jaren in Hollywood al in de steek heeft gelaten.

Ik ben benieuwd of dit programma echt iets te melden heeft, of dat we alleen te zien krijgen hoe ze met hun net gezette hairextensions dure feestjes aan het bezoeken zijn. Toch ben ik benieuwd en ga ik wel naar de eerste aflevering kijken. Wat denk jij, ga jij ook kijken naar de Nederlandse Hollywood Vrouwen?

De eerste aflevering van Nederlandse Hollywood Vrouwen is vanavond, 24 april, om 21.30 uur op NET 5 te zien.