Vanavond komt BNN met een heel nieuw programma, namelijk Comdey Live. Zoals de titel al zegt, kunnen we vanaf vanavond kijken naar een live comedy programma, waarin niets van te voren opgenomen is.

Comedy Live wordt opgenomen in het Compagnietheater in Amsterdam en wordt live uitgezonden op BNN. In dit nieuwe programma wordt er niet alleen live opgetreden, maar ook omgekleed en de zaal verbouwd.

Zes zaterdagen lang zien we een vast aantal acteurs die we kennen van verschillende programma’s. Het idee is gekomen van Jan Jaap van der Wal, die in de show dan ook een stuk presentatie op zich zal nemen. Ik ben benieuwd naar het nieuwe programma, want onder andere Lies Visschedijk (Roelien uit Gooische Vrouwen) en Jennifer Hoffman doen er aan mee!

Op BNN is vanavond, 23 april, de eerste uitzending van Comedy Live om 21.35 uur te zien.