Tijdens de uitzending van Oh Oh Tirol van gisteravond leek het erop dat Barbie en Sterretje seks hadden in de badkamer. Hier stonden geen camera’s, maar we kunnen wel meeluisteren dankzij de microfoons.

Gisteravond konden we tijdens de uitzending van Oh Oh Tirol zien hoe aardig Barbie en Sterretje elkaar vinden. De twee Hagenezen gingen straalbezopen samen naar huis, dat nooit goed kon gaan.

“Ik ga komen”

Samantha en Tony, doken direct samen de badkamer in, waar helaas geen camera’s zijn. Toch zijn de microfoons ook al genoeg om te horen dat de twee hard van bil gingen, want de seksgeluiden zijn duidelijk te horen en als je heel goed luistert hoor je Sterretje zelfs zeggen: “Ik ga komen,” waarop Barbie reageert: “Nu al? Nou niet in me hoor!”

Volgende ochtend

De volgende ochtend hebben de twee feestbeesten toch iets meer moeite met hun vrijpartij, want ze moeten natuurlijk snel een smoes bedenken. Misschien waren ze vergeten dat er naast camera’s ook microfoons in het huis aanwezig waren, maar een ding is zeker na het beluisteren van het filmpje: Barbie en Sterretje kunnen allebei verschrikkelijk slecht liegen.

Ben je benieuwd naar de seksgeluiden van de twee Hagenezen? Klik dan hier om de uitzending te bekijken. Het begint rond een minuutje of tien.