Voor veel meiden staat Pasen bekend als een suf feest. Toch geeft dit feest wel weer een reden om meer spanning in de slaapkamer te brengen. Meidenblog heeft namelijk een aantal bunnypakjes voor een spannende Pasen neergezet.

Let op, deze outfits zijn vooral bedoeld voor in de slaapkamer. Om ermee de straat op te gaan, is een tikkeltje ordinair. Ondanks de bunny ears wel onderdeel waren van de modetrends 2009, adviseer ik toch om deze sexy outfit alleen aan je vriendje te laten zien.

Badpak


Dit bunnypakje is simpel, maar wel erg sexy. Wil je zo’n outfit nabootsen? Koop een badpak, een netpanty en bunny ears, zo zullen jij en jouw vriendje een vrolijk paasfeest beleven.

Jurk


Als het badpak voor jou net iets te veel erotiek uitstraalt, kun je er ook voor kiezen om met een jurkje de bunnylook uit te stralen. Je hoeft er alleen nog maar bijpassende oren bij te kopen en je spannende paasoutfit is af.

Broek


Een broek wordt vaak minder sexy beschouwd dan een rok, maar deze dames bewijzen het tegendeel. Je zult wel flink moeten zoeken voor zo’n sexy en comfortabel bunnypakje, maar dan heb je ook wat.

Wijde rok


Deze jurken hebben allemaal een wijd uitlopende rok, dat zorgt voor een petticoat effect. Het is erg sexy, alleen meestal moet je veel geld betalen voor een heel bunnykostuum.

Blote buik


Als je trots bent op je buik, mag je hem laten zien in deze bunnypakjes. Ik neem aan dat ook je vriendje hier geen problemen mee zal hebben.

Corset


De 2 bunnypakjes aan de rechterkant zijn eigenlijk heel simpel, want hierbij is een korset gecombineerd met een slip en uiteraard bunny ears. Links zie je ook een korset, maar deze meid heeft wel een hele bijzondere rok. Met dit bunnypakje word jij letterlijk uit de hoed getoverd.

Met deze bunnypakjes wens ik jou en je vriend een vrolijk Pasen!