Uit onze poll is gebleken dat Britt het populairste meisje uit de jungle is! De 18-jarige Britt uit Purmerend is verreweg het leukste meisje uit Echte Meisjes in de Jungle.

Met maar liefst 30 procent is Britt gekozen tot het populairste meisje uit de serie. Met 16 procent staat Pauline op de tweede plek. Op gedeelde derde plaats staan Amanda en Anna. De minst populaire uit Echte Meisjes uit de Jungle is Jaëlle met nog geen twee procent van de stemmen, de meeste stemmers zullen er dan ook niet rauwig om zijn dat ze door haar groepsgenoten uit de jungle is gestemd.

Leukste uitspraken van Britt

“Als je iets wil opladen, dan heb je zo’n man die zit op een fiets. Die wordt ingehuurd, dan gaat ie fietsen en kun je stroom opladen. Maar ik ben hem nog niet tegen gekomen.”

“Volgens mij is dat boek wat ik heb gelezen helemaal niet waar. Ik ben ook nog geen koppensnellers tegen gekomen. Dat zijn mannen die hakken je hoofd eraf, eten je hersens eruit en dan denken ze dat je slimmer wordt.”

“Ik dacht tien meisjes, lachen man, lekker praten, gezellig, beetje bosnegers versieren. Maar je hebt hier niet eens een pooltafel of wat dan ook.”

“We hadden allemaal zout en peper over het eten gegooid en aardappels, gekookte geen gefrituurde. Nou ik heb echt gewoon zin in patat met mayo en ketchup en allemaal van dat soort lekkere dingen. Frikadellen, kroketten, kupnuggets.”

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=vwUP3FoB5-4[/pro-player]