Na Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol komt er dit najaar een nieuwe serie met dezelfde cast, maar waarschijnlijk zonder Tijgertje. Na de sneeuw gaan de programmamakers toch weer voor de zon, want daar wordt de nieuwe reeks opgenomen.

De hele cast heeft al getekend voor een nieuwe serie van Oh Oh, alleen Tijgertje heeft haar krabbel nog niet gezet. Tijdens onderhandelingen was Tijgertje nergens te bekennen, meldt het AD. In de krant valt te lezen dat manager Jake Hampel haar al dagen niet gezien of gesproken heeft en hij denkt zelfs dat Tijgertje van telefoonnummer heeft gewisseld.

Nu is Tijgertje nogal onvoorspelbaar, dus wie weet zien we haar toch nog terug in de volgende serie. Ik vraag me af of het een succes wordt, want Oh Oh Tirol vind ik zelf al een stuk minder leuk dan de reeks in Chersonissos. Maar misschien komt dat ook wel door Tijgertje, ik vind niet dat ze voor leuke televisie zorgt. Wat vinden jullie, is het jammer als Tijgertje niet meer te zien is in de volgende zonnige Oh Oh?

Update
Het is definitief dat Tijgertje niet te zien is in de volgende Oh Oh serie, dit heeft haar manager bevestigd. Doordat ze twee keer is opgepakt voor winkeldiefstal in zo’n korte tijd, vindt haar manager dat ze het te bont heeft gemaakt.

Foto via RTL