Gisteren was er weer een gloednieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle en natuurlijk heb ik weer gekeken. Omdat Amanda vorige week er zelf voor koos om uit de jungle te vertrekken, moest er ook bij de Brokopondo Babes iemand naar huis.

Quintis bracht een bezoekje aan het luxe kamp waar de Brokopondo Babes zitten, omdat zij nog met 5 spelers over zijn. Per direct werd moest er geëlimineerd worden, waarbij ze zelf iemand naar huis stemden. Natuurlijk was er al aardig voor besproken wie het veld zou moeten ruimen, dus de uitkomst was geen grote verrassing. Ymke stemde op Nadia, Jaëlle op Anna en de rest op Jaëlle.

Jaëlle maakte het nog wel even spannend, omdat ze op haar bordje Anna had geschreven, terwijl ze Nadia op noemde. Ze probeerde haar eigen hachje te redden door met Ymke mee te gaan, maar dat was haar niet gegund. Jaëlle kreeg 3 stemmen tegen en moest daarom de jungle verlaten.

Na de eliminatie was het tijd voor een opdracht. De groep die de meeste vis kon vangen, mocht overnachten in het luxe kamp. De Brokopondo Babes hadden door hun slimme techniek verreweg de meeste vis binnen gehaald en de Sranang Sweeties mochten de vis mee nemen naar het primitieve kamp.

Voor de laatste opdracht moesten de meiden goud zoeken in een modderpoel, de groep die het meeste goud kon vinden had €5.000 extra in de pot. De fanatieke Britt was de enige die een stukje goud had gevonden en daarmee wonnen de Sranang Sweeties de geldopdracht. De tussenstand is nu gelijk, beide groepen hebben €10.000 in de prijzenpot.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=HEiBGQTe3sI[/pro-player]